Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plaatse

  • Erkende loodgieter
  • Jarenlang in het vak
  • Altijd snel ter plaatse

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

google logoLoodgietersbedrijf H. Boon
Loodgietersbedrijf H. Boon
4.0 Sterren gemiddeld uit 42 reviews

Over loodgietersbedrijf Henk Boon

Als klanten mij moeten omschrijven word ik omschreven als: “Loyaal, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig”. Een vakman van de oude stempel. Henk Boon is mijn naam. Ik ben al 30 jaar werkzaam als loodgieter en ben na 25 jaar dienstverband mijn eigen zaak begonnen. loodgietersbedrijf H. Boon staat voor een betrouwbare zaak die graag mee denkt in mogelijkheden om u tot dienst te zijn. Ik vind het belangrijk dat mijn ondersteuning bereikbaar is voor iedereen en zal daarom altijd een goede prijs en kwaliteit verhouding hanteren. Service staat hoog in ons vaandel!

Werkgebied

Wij zijn actief in de gehele gemeente Veenendaal. Wij komen u dus helpen in het Centrum, Noordoost dus in Dragonder-Noord, Dragonder-Zuid, De Compagnie-Oost, Spitsbergen, Dragonder-Oost en Veenendaal-Oost. Zuidoost en dus in de buurten Engelenburg, Het Ambacht, Boslaan en omgeving, Peterbos-West, Peterbos-Oost, Nijverkamp, De Groene Velden, De Blauwe Hel en Bezuiden de Middelbuurtseweg. In Zuidwest komen we in ’t Goeie Spoor en omgeving, Franse Gat, Salamander en Nieuw Salamander.  In Noordwest, Molenbrug, ’t Hoorntje, De Pol, De Gelderse Blom, De Compagnie en De Batterijen. Tot slot zijn we ook actief in west in de buurten: Oudeveen, De Schans en omgeving, Componistenbuurt, Vogelbuurt, Schepenbuurt, Dichtersbuurt, De Faktorij en De Vendel. Fort Buursteeg, Bezuiden en Dijkstra.

Tarieven

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de klus. U kunt zich voorstellen dat niet elke klus de zelfde omvang heeft. Verschillende werkzaamheden brengen verschillende materiaalkosten met zich mee. Daarom kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons dan vertellen wat er moet gebeuren en wij zullen u een kostenplaatje geven, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Call Now Button