Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plaatse

  • Erkende loodgieter
  • Jarenlang in het vak
  • Altijd snel ter plaatse

Over ons

Loodgietersbedrijf H.Boon is al jaren een begrip in de regio Veenendaal. Wij zijn altijd direct ter plaatse en u kunt ons altijd bereiken. Het vakmanschap staat bij ons voorop naast de ruime ervaring in het oplossen van lekkages, het repareren van leidingen en het plaatsen van sanitair. Ook voor andere kleinere klussen zijn wij voor u beschikbaar. Heeft u direct een loodgieter nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. In dat geval kunt u direct bellen zodat u direct geholpen wordt!

Werkgebied

Wij zijn actief in de gehele gemeente Veenendaal. Wij komen u dus helpen in het Centrum, Noordoost dus in Dragonder-Noord, Dragonder-Zuid, De Compagnie-Oost, Spitsbergen, Dragonder-Oost en Veenendaal-Oost. Zuidoost en dus in de buurten Engelenburg, Het Ambacht, Boslaan en omgeving, Peterbos-West, Peterbos-Oost, Nijverkamp, De Groene Velden, De Blauwe Hel en Bezuiden de Middelbuurtseweg. In Zuidwest komen we in ’t Goeie Spoor en omgeving, Franse Gat, Salamander en Nieuw Salamander.  In Noordwest, Molenbrug, ’t Hoorntje, De Pol, De Gelderse Blom, De Compagnie en De Batterijen. Tot slot zijn we ook actief in west in de buurten: Oudeveen, De Schans en omgeving, Componistenbuurt, Vogelbuurt, Schepenbuurt, Dichtersbuurt, De Faktorij en De Vendel. Fort Buursteeg, Bezuiden en Dijkstra.

Tarieven

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de klus. U kunt zich voorstellen dat niet elke klus de zelfde omvang heeft. Verschillende werkzaamheden brengen verschillende materiaalkosten met zich mee. Daarom kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons dan vertellen wat er moet gebeuren en wij zullen u een kostenplaatje geven, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

Call Now Button