Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

24/7 service

Loodgietersbedrijf in Veenendaal

Heeft u hulp nodig bij het uitvoeren van loodgietersklussen in uw woning? Bij ons loodgietersbedrijf in Veenendaal vindt u de loodgieters die u zoekt. Al onze loodgieters beschikken over ruime ervaring in hun vak. Zo kunnen wij u helpen met uiteenlopende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen. Of aan het verleggen van de afvoer in uw badkamer of keuken. Ook voor klussen met cv-installaties kunt u ons inschakelen. Zowel voor installatie, reparatie als onderhoud kunt u ons inschakelen. Hierbij zorgen we steeds voor een persoonlijke en vakkundige service.

We helpen u graag bij alle installatieklussen. Denk aan het installeren van nieuw sanitair, een CV ketel of nieuwe kranen in huis. Heeft u al een plan? Onze loodgieters komen graag bij u langs om uw wensen te realiseren.

Onderhouden en reparatie door loodgietersbedrijf in Veenendaal

loodgietersbedrijf in VeenendaalOok voor reparatie en onderhoud kunt u ons loodgietersbedrijf in Veenendaal inschakelen. Wij komen met onze 24 uurs service zelfs buiten de vaste werktijden om naar u toe om hulp te bieden! Onder reparatie valt onder andere het repareren van leidingen en sanitair. Bij het uitvoeren van onderhoud kunt u denken aan het controleren van CV-ketels op slijtage of defecten en het door spuiten van de afvoer. Ook bij verstoppingen kunt u ons inschakelen.

Zoekt u een loodgietersbedrijf in Veenendaal voor het uitvoeren van een klus? Wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar!