Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plekke

Wat te doen bij lekkages in Veenendaal?

Heeft u te maken met een lekkage in Veenendaal? Dan is snel handelen verstandig. Lekkages kunnen namelijk voor aanzienlijke schade in uw woning zorgen. Dat geldt niet alleen voor daklekkages, maar ook voor lekken in leidingen. In sommige gevallen kunt u het lek zelf repareren, al hangt dit af van hoe groot de lekkage is. Heeft u geen ervaring met het repareren van lekkages dan is het echter niet verstandig om dit zelf te doen. Onze loodgieter staat voor u klaar in Veenendaal en de omliggende plaatsen!

Hoe te handelen bij een lekkage?

Lekkage in VeenendaalHeeft u een loodgieter gebeld om de lekkage in Veenendaal te verhelpen? Ga dan vast zelf aan de slag met het beperken van de schade. Bij één of meerdere lekkages in het dak of plafond kunt u emmers of bakken plaatsen om water op te vangen. Indien de leiding over de muur loopt kunt u er handdoeken onder leggen of deze om de leiding wikkelen. Pas wel goed op dat u de leiding niet teveel aanraakt. Door het lek is de leiding zwak. De kans bestaat dat het lek groter wordt of zelfs de complete leiding afbreekt.

Laat de rest aan de loodgieter over

Heeft u bakken of handdoeken geplaatst, maar wilt u zelf een poging wagen om het lek te dichten? Ga vooral zelf niet proberen het lek te dichten. Niet alleen kunt u hierdoor de schade vergroten, maar de kans is groot dat het probleem snel weer terugkeert. Door het werk aan onze loodgieter over te laten zijn de lekkages in Veenendaal snel verholpen. Daarnaast garanderen wij u dat de lekkages niet snel weer terug zullen keren. Wij sporen alle lekken op en repareren ze op vakkundige wijze. Ook repareren we indien gewenst de ontstane schade. Daarna werken we alles netjes voor u af.

Waarom Loodgietersbedrijf H. Boon?

  • Altijd gericht op kwaliteit
  • Erkend loodgietersbedrijf
  • 24/7 spoedservice
  • Totaaloplossing

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

Call Now Button