Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plekke

Gootsteen verstopt in Veenendaal


Is uw gootsteen verstopt? Dat is enorm vervelend! De gootsteen in uw keuken gebruikt u dag in dag uit. Zo wast u er misschien uw smerige servies in af. Mogelijk spoelt u borden en bekers hierin ook eerst schoon voordat u ze in de vaatwasser zet. In beide gevallen belanden er vaak behoorlijk wat etensresten in de afvoer. De meeste inwoners van Veenendaal zien hier echter geen kwaad in. Het gaat immers om kleine resten, waardoor vaak gedacht wordt dat dit niet erg is. Dit is echter een misvatting. Kleine etensresten kunnen zich op den duur op gaan hopen in de afvoer, waardoor een verstopping ontstaat. Zit uw gootsteen verstopt in Veenendaal? Onze loodgieter verlost u maar wat graag van het probleem!

Gootsteen verstopt Veenendaal loodgietersbedrijf Henk Boon

Zelf uw gootsteen ontstoppen


Stroomt het water tergend langzaam weg uit uw gootsteen? Dan duidt dit waarschijnlijk op een (naderende) verstopping. Grijp in dat geval direct in om grotere problemen te voorkomen. Veel inwoners van Veenendaal wagen eerst zelf een poging. Dit kan met behulp van een ontstopper, een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Pas echter wel op bij het gebruik van deze hulpmiddelen. U kunt het probleem namelijk ook alleen maar verergeren. Zo kan de verstopping verder uw afvoer inschieten door te wild gebruik van de ontstopper. Daarnaast kan uw afvoer beschadigen door een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel, waardoor een lekkage kan ontstaan.

Gootsteen snel en vakkundig ontstopt

De meeste inwoners van Veenendaal slagen erin om een kleine verstopping zelf te verhelpen. Slaagt u hier niet in? Of blijkt de verstopping toch een stuk hardnekkiger dan gedacht? Geen probleem, want onze loodgieter in Veenendaal schiet u in dat geval graag te hulp. Wij weten precies hoe wij een verstopte gootsteen moeten ontstoppen, waardoor een verstopping snel verleden tijd is. Uiteraard hoeft u ook niet bang te zijn dat het probleem snel terugkeert. Onze loodgieters verhelpen de verstopping namelijk ook op vakkundige wijze. U krijgt zodoende niet snel nogmaals te maken met een verstopte gootsteen in Veenendaal.

Waarom Loodgietersbedrijf H. Boon?

  • Altijd gericht op kwaliteit
  • Erkend loodgietersbedrijf
  • 24/7 spoedservice
  • Totaaloplossing

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

Call Now Button