Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plaatse

  • Erkende loodgieter
  • Jarenlang in het vak
  • Altijd snel ter plaatse

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? U kunt ons altijd bellen via: 0318-782508 voor meer informatie.

Wat doet een loodgieter precies?

Loodgieters voeren verschillende klussen uit die vaak te maken hebben met de installatietechniek. De meest bekende klus van een loodgieter is het verhelpen van een lekkage, maar loodgieters kunnen bijvoorbeeld ook gebeld worden voor sanitair, verwarmingsinstallaties, cv-ketels en verstoppingen. Naast het installeren kunnen loodgieters ook helpen bij het onderhoud en bij reparaties.

Wat kan ik zelf doen bij een verstopping?

Verstoppingen kunnen op verschillende manieren verholpen worden. Zo kan er bijvoorbeeld met een ontstopper een onderdruk gemaakt worden, waardoor de verstopping even los komt te zitten en dus makkelijker wegspoelt. Een andere optie is de chemische ontstopper. Dit is een middeltje dat in de gootsteen, toilet of leiding gegoten kan worden om zo de verstopping op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan staat er altijd een expert van Loodgieter Van Egmond voor u klaar.

Hoe kan ik een lekkage vinden?

Een lekkage wordt vaak zichtbaar door het ontstaan van vochtplekken. Dit betekent dat u vaak wel een idee heeft waar de lekkage zich ongeveer bevindt. Nu moet alleen de precieze plek nog gevonden worden. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren, want hoe sneller de lekkage opgelost wordt, des te minder schade u heeft. De plek van de lekkage kunt u vinden door met een keukenpapiertje langs de buizen te gaan. Het papier zal nat worden op de plek van de lekkage.

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn actief in en rondom Veenendaal. Weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn te bereiken via: 0318-782508. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Dan kunt u ons 24/7 bereiken op dit nummer.

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

Call Now Button