Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plekke

Wat te doen bij een daklekkage in Veenendaal?

Daklekkage in VeenendaalEen daklekkage kan veel schade met zich meebrengen. Dit is zeker het geval wanneer u niet direct actie onderneemt om het lek te dichten. Indien u niets doet, blijft het water naar binnen stromen. Dit leidt tot waterschade en maakt reparatie alleen maar duurder. Het is dan ook zaak om een daklekkage direct te dichten. Maar welke stappen onderneemt u bij een daklekkage in Veenendaal?

1. Bel een loodgieter

Om zo snel mogelijk verlost te zijn van de daklekkage in Veenendaal, belt u direct een loodgieter. Onze loodgieter heeft een speciale spoedservice, waardoor het lek in uw dak binnen de kortste keren gedicht is. Schakelt u een loodgieter in dan is de kans erg klein dat er een nieuwe lekkage ontstaat.

2. Blijf zelf van het lek af

Onze loodgieter is snel ter plaatste. Wanneer u wacht is het niet verstandig om zelf aan het lek te gaan prutsen. Hierdoor bestaat de kans dat het lek groter wordt, waardoor er ook meer schade ontstaat. Wacht dus rustig tot de loodgieter er is. Wel kunt u vast proberen het water op te vangen om waterschade te voorkomen.

3. Vang het water op

Om de waterschade in uw woning te beperken, kunt u zelf echter wel het één en ander doen. Schade proberen te beperken is vaak verplicht voor de verzekering. Plaats bijvoorbeeld een emmer of bak onder het lek in uw dak. Hierdoor vangt u het grootste deel van het water op. Indien het water langs de muur loopt, kunt u dit proberen op te vangen met behulp van handdoeken.

4. Professionele oplossing

Wij zorgen direct voor een professionele oplossing. Is het niet mogelijk om alles meteen te repareren dan zorgen wij altijd voor een goede noodoplossing. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug om voor een definitieve oplossing te zorgen. We repareren het lek en indien nodig de schade die is ontstaan. Ook werken we alles netjes voor u af.

Verder is het belangrijk om contact op te nemen met uw verzekeraar. U kunt dan vast afspraken maken over te nemen stappen en vergoeding van de kosten.

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plekke!

Call Now Button