Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

Altijd snel ter plekke

CV ketel onderhoud in Veenendaal

Cv ketel onderhoud in VeenendaalHet onderhouden van uw CV ketel is van groot belang. Dit voorkomt namelijk dat u op een koude herfst- of winterdag niet te maken krijgt met een vervelende storing. Helaas komen cv-ketel storingen nog vaak voor. In verreweg de meeste gevallen is dit te wijden aan gebrekkig onderhoud aan de CV- of combiketel. Zeker in oudere woningen zitten vaak verouderde CV ketels. De onderdelen hiervan zijn vaak behoorlijk versleten of zelfs kapot gegaan. Er ontstaan dan snel problemen en storingen. Het gevolg is dat de verwarming niet goed meer werkt. U zit dan in de kou en hebt geen warm water meer. In het ergste geval kan er zelfs koolmonoxide vergiftiging optreden. Gelukkig kunt u voor CV ketel onderhoud in Veenendaal bij onze loodgieters terecht!

Voordelen van CV-ketel onderhoud op een rijtje:

  • Voorkomt storingen en schade.
  • Voorkomt koolmonoxide vergiftiging.
  • Zorgt dat u recht houdt op garantie van de fabrikant.
  • De ketel gaat langer mee.
  • Helpt energie besparen.

 

CV ketel onderhoud in Veenendaal laten doen

Wij raden u aan eens per half jaar CV ketel onderhoud in Veenendaal uit te laten voeren. Hoewel het bij een nieuwe CV ketel ook eens per jaar zou kunnen, kunt u de problemen maar beter voor zijn. Onze loodgieters komen graag bij u langs om voor onderhoud te zorgen. We maken dan de CV ketel schoon, meten de druk op de leidingen en lopen de onderdelen na op slijtage. Waar mogelijk zullen we versleten onderdelen direct voor u vervangen. Is dit niet direct mogelijk dan komen we later bij u terug om het onderdeel alsnog te vervangen. Ook kunnen we de ketel nalopen wanneer deze bijvoorbeeld veel herrie maakt.

Mocht er onverhoopt toch een storing in uw CV- of combiketel ontstaan dan kunt u ons ook inschakelen. Wij zijn altijd snel ter plekke met ons loodgietersbedrijf in Veenendaal.

Onze loodgieters zijn snel ter plekke!

Call Now Button