• Erkende loodgieter
  • Jarenlang in het vak
  • Altijd snel ter plaatse

Afvoerputje verstopt in Veenendaal

Zit uw afvoerputje verstopt in Veenendaal? Dan zorgt dit ervoor dat afvalwater niet of nauwelijks meer wegstroomt. Dit is natuurlijk geen pretje. Indien het het putje van uw douche betreft, kan hierdoor een deel van uw badkamer onder water komen te staan. Reden genoeg dus om direct in actie te koen wanneer uw afvoerputje in Veenendaal verstopt zit. Onze loodgieter verhelpt de verstopping in het putje binnen een handomdraai.

Verstopte putje snel verleden tijd


Laat u onze loodgieter in Veenendaal uw afvoerputje ontstoppen? Dan krijgt u hier geen spijt van. Wij zorgen er allereerst voor dat de verstopping snel verdwenen is. Vervolgens inspecteren wij of het probleem ook volledig verholpen is. Indien wij hierover twijfelen, kunnen wij uw afvoer onder hoge druk doorspuiten. Zodoende verdwijnt alle aanslag en rommel uit de binnenkant van een afvoer. Hierdoor is het niet aannemelijk dat u op korte termijn opnieuw te maken krijgt met een verstopt afvoerputje in Veenendaal.

Waarom niet zelf ontstoppen?


Menig inwoner van Veenendaal vraagt zich af waarom zij een loodgieter in moeten schakelen voor het ontstoppen van een afvoerputje. Omdat u zo zeker weet dat uw afvoerputje in Veenendaal niet langer verstopt zit. Onze loodgieter verhelpt de verstopping namelijk altijd op de juiste wijze. Hierdoor verdwijnt de verstopping volledig, waardoor deze niet op korte termijn weer terugkeert. Bovendien richten wij geen schade aan bij het ontstoppen. Die kans is wel aanwezig wanneer u uw afvoerputje probeert te ontstoppen met een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel.

Verklein de kans op een verstopte afvoerputje


Een afvoerputje verstopt in Veenendaal kan vaker voorkomen dan u lief is. Gelukkig kunt u de kans op zo’n verstopping betrekkelijk eenvoudig verkleinen. Hoe? Door een zeefje in het afvoerputje te plaatsen. Dit zeefje vangt een groot deel van de rommel op, zoals etensresten en haren. Dit komt zodoende niet meer in uw afvoer terecht, waardoor de kans op een verstopping kleiner wordt. Hierdoor hoeft u onze loodgieter in Veenendaal mogelijk aanzienlijk minder vaak in te schakelen.

Onze loodgieters zijn snel ter plekke!

Call Now Button