Erkende loodgieter

Jarenlang in het vak

24/7 service

24 uurs loodgieter in Veenendaal

24 uurs loodgieter in VeenendaalHeeft u last van een lekkage of verstopping? Of zijn er problemen met de cv-ketel? Dan wilt u waarschijnlijk dat er zo snel mogelijk iemand komt helpen. Zulke problemen kunnen echter ook op ongelegen tijdstippen voorkomen, zoals ‘s avonds of in het weekend. Veel loodgieters zijn buiten de vaste werktijden om gesloten, behalve onze loodgieter in Veenendaal! Onze 24 uurs loodgieter in Veenendaal en omgeving helpt u graag, ongeacht het tijdstip. Ook in het weekend en ‘s nachts kunt u ons gewoon bereiken. Bijvoorbeeld voor het verhelpen van een storing in uw cv-ketel of een verstopping in uw afvoer.

Ook in het weekend en ‘s nachts zijn wij gewoon te bereiken!

Wanneer 24 uurs loodgieter in Veenendaal inschakelen?

De 24 uurs loodgieter in Veenendaal is bedoeld voor het bieden van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld bij een verstopping in de riolering, wat vaak een zeer smerige lucht met zich meebrengt. Maar bijvoorbeeld ook bij lekkages of problemen met de verwarming. Onze 24 uurs loodgieter komt bij een dergelijke situatie direct naar u toe. We zoeken uit wat het probleem veroorzaakt en zorgen direct voor een oplossing. In het ergste geval zorgen we voor een noodoplossing, en komen we de volgende dag bij u terug. We zorgen dan alsnog voor een goede en definitieve oplossing. U kunt onze 24-uurs loodgieter overal in Veenendaal en de omliggende plaatsen inschakelen.

Ook bij cv-problemen kunt u ons 24/7 inschakelen. (Voor cv-onderhoud zonder spoed kunt u echter het beste de volgende werkdag een afspraak maken.) Cv-ketels zijn complexe systemen en het is erg vervelend als u zonder verwarming of warm water zit. Wij kunnen ook op ongelegen tijdstippen gewoon langskomen om de problemen te verhelpen.

Heeft u een reguliere klus, zoals het installeren van sanitair? Dan kunt u het beste doordeweeks tijdens kantooruren bellen om de 24-uurs service vrij te houden voor noodgevallen.

24/7 bereikbaar!